script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

* Jom Ke Sini ( Wajib Tekan ) *

* KORANG SMUA YG DAH DTG KAT BLOG AQ TU, JGN LUPA PLAK TKAN BAWAH NIE...WAJIB TAU TKAN UTK KEBAIKAN KORANG GAK :) *

Wednesday, 30 May 2012

0
Komen

Jom Blajar Print Screen

Views
 
Hai korang....
k hari nie sye nak update pasal print screen...
spe yg dah tau tu blaja2 la gak...yg x tau tu jom sini...
1) mula mula tgk kat keyboard tu ade perkataan print screen kan...lau x tau tgk gmbr nie
http://3.bp.blogspot.com/_Y-K4GQ-cHjs/TA_cWzhuloI/AAAAAAAACSc/TwCY-L5xt8g/s1600/printscreen.jpg  
lau x nmpk gak tgk nie
http://askatechteacher.files.wordpress.com/2009/12/printscreen-key.jpg 
2) pastu korang paste kan lah ape yg korang printscreen kan kat paint...mcm nie yup
 
http://bytescout.com/files/images/examples/watermarking/paint_window.png 
contoh yg sye wat camnie
ok dah siap...
try lah wat...
komen2 yup di bwh nie...





Tuesday, 29 May 2012

2
Komen

Blog Simple Musical Xiao

Views
 
 
♕Musical Xiao♕ 
nak lebih maklumat lanjut terjah sini http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/2012/05/simple-ga-musical-xiao-simple-giveaway.html?showComment=1338286902767#c4571041933757804204



2
Komen

1st Dorayaki Giveaway By Ain

Views
 
http://2.bp.blogspot.com/-T5FfYGA_Whg/T7q48MUjpGI/AAAAAAAABaM/34DWFuD4HuU/s1600/gtgtgt.gif

yunie
anis 
fiza

jom join giveaway dia nie ok ---> Acik Ain



0
Komen

Contest Blog Saya Superb Cun !

Views

 
http://2.bp.blogspot.com/-lD3P5cXwAqA/T8BC5EXWcEI/AAAAAAAAAOY/LQKSlJ4vTQk/s1600/banner+first+contest+%2521.gif   

Syarat 
utama : mesti berwargenegara Malaysia
1.Wajib Follow blog Nabilah (Follow) *untok info semasa*
2.Wajib like fanpage Nabilah (like)
3.Wajib KLIK SINI dan SINI *tunggu sampai habis loading*
4.Wajib Like/Follow/Add para sponser
  *klaw yang tak de FB , Wajib Follow sahaje :)
  *Jika ade FB , sile like ... Jgan nak menipu , berdose tau !








NRs Creative Shop - Follow &  Like
Ri Do Ma - Add & Follow
Sweety Pretty Lens - Like  & Follow 
Shawls ToLove - Like  & Follow
Izzah Liyana - Follow , Like & Twitter
Cik Eiyra - Follow & Like
Mohd Zuhri - Follow & Like
Fya - Follow & Like 
Farain - Follow & Like
Liyana - Follow  & Like
Tehaa - Follow & Like
Syafiqaa - Follow *Sponser Baru*
Tudung Lovely Strawberry Collection -Follow & Like *Sponser Baru*


5.Wajib Buat satu entry tentang contest nie :


*tajuk : Contest Blog Saya Superb Cun !
*Letak Banner kat atas tu dan linkkan kesini semula
*Tag 3 orang dan pastikan mereka tahu 
*Publish entry korang
jom join giveaway nie mcm2 hadiah leh mnang -----> kat sini yup


2
Komen

Segmen Dalca : Bloglist June

Views
 
http://3.bp.blogspot.com/--oOWHhBLmOU/T8E0scL_EEI/AAAAAAAADsg/sorGS8ndbjQ/s1600/july.jpg  
 

Tambahan
Jawab 3 Soalan ini dientry anda,soalan ini adalah untuk meletakkan diri anda sebagai HP
1.Soalan Umum : Filem Melayu apakah mendapat kutipan paling banyak pada tahun 2012 hingga kini?
2.Soalan Logik : Edisi Dalca manakah yang paling diminati? link
3.Soalan Ilmiah : Siapakah wanita yang tidak mempunyai haid dan nifas?
 
Jawapan sye
1) mgkn adnan sempit 2...
2) Edisi Dalca Top 10....
3)  orang yg monopous

Jom join segmen mcm2 leh mnang...
 
Hadiah2 yg menarik

1.6 Blogslist akan diletakkan didalam blog ini selama sebulan
2.Blog anda akan di ping di fanpage kami selama sebulan
3.Krew Dalca akan bw ke blog anda setiap hari
4.Menambahkn follower anda 
5.Setiap entry akan dikomen
6.Menambahkn UV anda!!



Saturday, 26 May 2012

4
Komen

Random Giveaway By Cik Fie

Views
 
Hai korang...jom join giveaway nie....
 
http://2.bp.blogspot.com/-GfAstERubAw/T7M7k71604I/AAAAAAAABwI/HaThBkQW5LM/s1600/Pure-White-Color-Tiles-AJ6200-.jpg  
jom singgah sini ---> JOM KENALI CIK FIE

Syarat Syarat Penyertaan


  1. Buat entry pasal GA ni yang bertajuk ' Random Giveaway By Cik Fie.' 
  2. .Follow , Like Vote blog Cik Fie
  3. (Pastikan Korang Follow ,Like N Vote Cik Fie . Fie Akan Check Siapa Yang Tak Jujur ) 
  4. Tolong tepekkan banner GA ni atas di dalam entri korang . 
  5. Letak link entri GA Cik Fie ni di banner GA ataupon di bawah banner GA . 
  6. Wajib like fanpage , follow blog sponsor di SINI ! ( Boleh Follow/Like Bila2 Masa Sahaja. TAPI WAJIB FOLLOW LIKE ) ( SAPA XADA AKAUN FB OR TWITTER , xyah like / follow) 
  7. Tag kawan korang banyak2 . Paling sedikit 2 orang . ( Pastikan Mereka Tawu ) 
  8. Tinggalkan link entry korang tentang GA ni di ruang komen dan URL FACEBOOK 
  9. Pemenang dipilih melalui RANDOM ORG .
ayunie, fiza diba anis
jom join Ga by Cik Fie nie ye.....tq



Friday, 25 May 2012

2
Komen

1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli

Views

 
 
http://3.bp.blogspot.com/-XncLwnSKOzo/T6VGM1ZvQXI/AAAAAAAALZA/QwJA62e578g/s1600/kontes.png 
aina ayunie
anis amila
syafiza
adibah

jom join kontes give away nie...
jom terjah sini utk lebih maklumat ---> luahan seorang gadis


0
Komen

Hepi Holiday

Views
 
Hai korang...wat pe tu???bw lah sini ye
k ari nie nak ckap psal cuti yg akan bermula pd hari sok di seluruh Malaysia...
wah sok cuti...yeay sronoknye dpat cuti....
my mom ckp nak bwk family gi bukit gambang...
aq dah gisne dah n msuk kali nie 3 kali dah...
waktu cuti korang wat pe ye....hehe
k sblm tu nah nie hadiah utk korang sume
 ambek ko...hehe
okey selamat bercuti kat sema blogger2 yg bw sini...(blogger2 cuti gak ke...hehe)
hepi holiday
k...bye



0
Komen

Newspaper NIE

Views


 
Hai korang...sihat x???
k today nak ckap psal newspaper NIE anjuran THE STAR...korang pernah dgr ke???
diaorg anjurkan pertndgn wat magazine.....
n hadiahnye dpt voucher pizza
klas kitaorg ckg wjbkan kitaorg msk prtndgn....nseb bek lah aq nie ade pengalaman wat natang nie....
stlah pnat lelah wat dgn sendirinya n no copycat yep
lihatlah hasilnya...
jeng...jeng...jeng
 nie cover dpan...sorila lau blur...
nie plak isi dlmnye magazine...
okey x...lau korang rse cntk + okey...komen2 laa yep...
k...bye
 


0
Komen

akhirnya

Views
 
Hai korang...pe kabo...sorila dah lme x update blog sbb baru je abis bertarung ngan exam...
akhirnya merdeka...merdeka...merdeka
stlah seminggu mengharungi cbrd mid-year exam nie
dpat gak berehat...
korang cam ne plak exam...ok ke x.....
hehe...lau ok bgslah.....
hrp2 lpas nek cuti nak dpt result yg bgus...
amin...
k...bye korang



Tuesday, 22 May 2012

4
Komen

xde keje + sedeh

Views
 
Hai korang...pe kabo??
emm.spatutnye minggu nie aq x on9 sbb pekse tp tgn nie terlampau gatal so bkak jelah...hehe
smlm aq bkak jap nak tgk blog aq
then bla bkak tetibe nmpk ade hacker hack blog aq...
lau nak bce selanjutnya dtg kat blog dia ni ----> yunie
k...slamat membce...
salam n gudnite...komem2 ye...



Saturday, 19 May 2012

2
Komen

klas tmbhan excell grup

Views
 
Hai korang....
hari nie nak citer psal klas tmbhn untuk pljar excell grup PMR 2012
kami digelar sbgai 'PASTI A'
ari nie kita org blajar BI, GEO & SN
best gaklah blajar wktu klas tmbhan nie...
some pics here
leave your comment




 me :)

 laptop kwan :)
 kakak hensem ngan lappy dia



0
Komen

My Friend Part 2

Views
 
Hai smua....sihat2 blake ke???/
hehe....k ari nie nak citer pasl kwnku part 2
wat mse skrg nie diaorg blake baek2 ngan aq....
kat bwh nie ade ckit gmbr kwnku





ololo...hehe...sweet kapel kan dorang

 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...