script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

* Jom Ke Sini ( Wajib Tekan ) *

* KORANG SMUA YG DAH DTG KAT BLOG AQ TU, JGN LUPA PLAK TKAN BAWAH NIE...WAJIB TAU TKAN UTK KEBAIKAN KORANG GAK :) *

Friday, 8 June 2012

2
Komen

Segmen : Bloglist Pilihan Bulan June By Missmyra

Views
 
Hai korang wat pe tu???
lau bosan tu jom lah join GA nie....
 
hehe....gempak x banner dia...i like
 1st ikut syarat2 dia

SYARAT-SYARAT :
1.follow blog myra (wajib)
2.like fanpage myra kat sini (tak wajib tapi seeloknya like je la)
3.buat entry tajuk "segmen:bloglist pilihan bulan june by missmyra"
4.dalam entry tu bagitau kenapa korang nak masuk dalam bloglist pilihan myra.
5.korang nak tag kawan2 pun boleh tak nak tag pun tak pe (tak wajib)
6.tempek banner atas tu dalam entry korang.
7.dah siap korang letak link entry ok bukan link blog dekat kotak komen kat cbox tak layan ok..
OK NIE PESANAN TUAN PUNYE BELOG :

ok tu je syarat yang korang kena buat...
segmen ni mula 8 jun - 16 jun..
sekejap je sebab myra akan sambung belajar 18 jun nanti..
hope ramai yang join.. .

okey skrg nie nak ikut syarat dia yg ke -4 :
Kenapa sye nak masuk dalam bloglist pilihan myra sbbnye sye nak blog sye famous n nak upkan follower sye....
lgpown sye suka ape yg tuan punye segmen nie buat sbb dia nak tolong org kay...dpat pahala...nie adelah peluang sye utk promote blog sye yg x sbrp nie.....okey smpai sini shjelah xnak pnjg2 sgtlah....  
 



2 comments:

miss myraamyra said...

thanks sbb join..
syarat no 4 awk sgt bgus..kte sme2 la upkn follower kt blog ye..
update trbaru dlm segmen ada hdiah utk top refferel..promote la skali la ye...

Nur Hani Alisya said...

haha.comel la banner tu :) semoga berjaya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...