script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

* Jom Ke Sini ( Wajib Tekan ) *

* KORANG SMUA YG DAH DTG KAT BLOG AQ TU, JGN LUPA PLAK TKAN BAWAH NIE...WAJIB TAU TKAN UTK KEBAIKAN KORANG GAK :) *

Wednesday, 6 June 2012

4
Komen

Segmen : Heyy ! Aku Blogger

Views

 
Hai korang....wat pe tu....
meh sini bce entry nie okey....
okey, aq ade msuk GA nie disebabkan x rmai yg msuk aq nak promote GA nie utk korang....
 
tada....nilah bannernye cntk x....hihi...
ok syarat2nye senang jer....
1) follow blog Lilyy + like page Lilyy  ( wajib )
2) copy banner atas tu 
3) pastikan betul betul follow and like
 
okey nie plak cre2nye....
 1) korang jawab 5 perkara kat atas tu + copy banner tu ,
okay ?
  2) buat entry bertajuk Segmen : Heyy ! Aku blogger
  3) tag kawan ikut suka , tpi ! pastikan dorang tahu .
  4) siap , link entry korang kt komen .
 
okey nie soalan2 yg aq kena jawab :
 1)kenapa aku jdi blogger
- aq jd blogger sbb nak join GA n nak update status n nak bw blog org + blog nie ibarat diari aq lah utk aq luahkan prasan aq yg pendam nie....hehe

2)haruskan nama ini diletakkan pada header
- haruslah supaya org tau nme ape kat header tu n ape fungsi blog nie....hehe..sorilah ayat keling skit....

3)patut ke macam ni corak header aku
- corak header tu ikut suka hati aq lah nak wat camne asalkan aq berpuas hati...

4)kenapa banner aku comel
- banner aq comel sbb aq yg buatkan dia comel + ade muka aq...hehe

5)kenapa aku follow blogger laen
- utk naekkan follower diaorg smbl trjah blog diaorg n bw blog....
 
Tag :
1) http://sujuelfarahin.blogspot.com/ 
2) http://vanillapluschocolate.blogspot.com/ 
3) http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/ 
4) http://aliasafifah.blogspot.com/
5) http://azminanordin.blogspot.com/


4 comments:

♥ ʎʎןıן ʎןıǝ ♥ said...

thanks join . tpi , ah follow ke ?

arifhazwan_97@yahoo.com said...

dah follow

♥ ʎʎןıן ʎןıǝ ♥ said...

anda menang > http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-lilyy-11-30.html

arifhazwan_97@yahoo.com said...

wah....tq sgt2.....akhirnya mnang gak dpat no. 19

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...