script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

* Jom Ke Sini ( Wajib Tekan ) *

* KORANG SMUA YG DAH DTG KAT BLOG AQ TU, JGN LUPA PLAK TKAN BAWAH NIE...WAJIB TAU TKAN UTK KEBAIKAN KORANG GAK :) *

Friday, 8 June 2012

2
Komen

Segmen : Bloglist Pilihan Bulan June By Missmyra

Views
 
Hai korang wat pe tu???
lau bosan tu jom lah join GA nie....
 
hehe....gempak x banner dia...i like
 1st ikut syarat2 dia

SYARAT-SYARAT :
1.follow blog myra (wajib)
2.like fanpage myra kat sini (tak wajib tapi seeloknya like je la)
3.buat entry tajuk "segmen:bloglist pilihan bulan june by missmyra"
4.dalam entry tu bagitau kenapa korang nak masuk dalam bloglist pilihan myra.
5.korang nak tag kawan2 pun boleh tak nak tag pun tak pe (tak wajib)
6.tempek banner atas tu dalam entry korang.
7.dah siap korang letak link entry ok bukan link blog dekat kotak komen kat cbox tak layan ok..
OK NIE PESANAN TUAN PUNYE BELOG :

ok tu je syarat yang korang kena buat...
segmen ni mula 8 jun - 16 jun..
sekejap je sebab myra akan sambung belajar 18 jun nanti..
hope ramai yang join.. .

okey skrg nie nak ikut syarat dia yg ke -4 :
Kenapa sye nak masuk dalam bloglist pilihan myra sbbnye sye nak blog sye famous n nak upkan follower sye....
lgpown sye suka ape yg tuan punye segmen nie buat sbb dia nak tolong org kay...dpat pahala...nie adelah peluang sye utk promote blog sye yg x sbrp nie.....okey smpai sini shjelah xnak pnjg2 sgtlah....  
 



Thursday, 7 June 2012

5
Komen

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

Views


Hai korang wat pe tu???
http://3.bp.blogspot.com/-Yrl3m-d80lA/T8259XyHC8I/AAAAAAAABnM/OwOOku6Hvg4/s1600/Banner+Contest.jpg 
okey dia suruh wat entri nie :
Sye join Nikon Giveaway By Ieqah Blog Gajah kerana hadiahnye gempak n sye teringin sgt nak hadiah tu...
lepastu blog dia punye pown cntk.....lagipon contest dia nie mmg gempak gilalah dpt hadiah camera nikon tu......lagipon impian sye mmg nak kamera nikon or canon pown...hehe
harap2 sgt dpat hadiah tue...doa-doakan yup....teringin sgt nak kamera tp mhl sgt + ayah x bg beli...hurmmm sedeh....jom lah rmai2 join GA nie.....

okey kat sini syarat2 yg korang kena ikut :

♥ Buat satu Post bertajuk : NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah
♥ Letak banner GA ni di dalam entri tersebut dan LINK kan ke entri ini.

♥ Entri: Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana __________________________________ [taip la bape panjang pun korang nak]
dan kalau korang nak tepek gambar korang bersama NIKON pun takda hal la ^^
♥ Boleh Follow blog ieqah untuk new update. Da ciap? Tinggalkan link post ohsem korang dekat komen entri ni ye :)
♥ Nak TAG kat kawan boleh taknak pun takpa :D
 
 
GiveAway ini bermula dari 6.6.12 - sehingga akhir Jun - Jemput join reramai ^,^
 
nie hadiah giveaway :
 
 
  • Pelbagai Hadiah disediakan-Hadiah Utama -MINI DSLR NIKON PENDRIVE 8GB
    • 6 Hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed *boleh dipilih oleh pemenang GA.
      • Hadiah istimewa disediakan untuk peserta pertama dan terakhir yang join contest ini.
        • Hadiah khas untuk Top Traffic Sources GA ni.
1
Komen

Good Morning !!!

Views
 
Hai korang.....
slamat pagi smua blogger...
korang tgh wat pe tu????
okey....pg nie kerja aq cuma bw n follow blog org jer + bkak fb...
okey dah lah....
k bye



Wednesday, 6 June 2012

4
Komen

Segmen : Heyy ! Aku Blogger

Views

 
Hai korang....wat pe tu....
meh sini bce entry nie okey....
okey, aq ade msuk GA nie disebabkan x rmai yg msuk aq nak promote GA nie utk korang....
 
tada....nilah bannernye cntk x....hihi...
ok syarat2nye senang jer....
1) follow blog Lilyy + like page Lilyy  ( wajib )
2) copy banner atas tu 
3) pastikan betul betul follow and like
 
okey nie plak cre2nye....
 1) korang jawab 5 perkara kat atas tu + copy banner tu ,
okay ?
  2) buat entry bertajuk Segmen : Heyy ! Aku blogger
  3) tag kawan ikut suka , tpi ! pastikan dorang tahu .
  4) siap , link entry korang kt komen .
 
okey nie soalan2 yg aq kena jawab :
 1)kenapa aku jdi blogger
- aq jd blogger sbb nak join GA n nak update status n nak bw blog org + blog nie ibarat diari aq lah utk aq luahkan prasan aq yg pendam nie....hehe

2)haruskan nama ini diletakkan pada header
- haruslah supaya org tau nme ape kat header tu n ape fungsi blog nie....hehe..sorilah ayat keling skit....

3)patut ke macam ni corak header aku
- corak header tu ikut suka hati aq lah nak wat camne asalkan aq berpuas hati...

4)kenapa banner aku comel
- banner aq comel sbb aq yg buatkan dia comel + ade muka aq...hehe

5)kenapa aku follow blogger laen
- utk naekkan follower diaorg smbl trjah blog diaorg n bw blog....
 
Tag :
1) http://sujuelfarahin.blogspot.com/ 
2) http://vanillapluschocolate.blogspot.com/ 
3) http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/ 
4) http://aliasafifah.blogspot.com/
5) http://azminanordin.blogspot.com/


Tuesday, 5 June 2012

1
Komen

GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo

Views
 
 
 
Hai korang...dah join lum GA Amer Corner nie....jom lah join ramai-ramai.....
 terdapat pelbagai hadiah yang boleh dimenangi.....

Syarat2 nye mudah sahaje :
1. kenalah terjah sini http://goo.gl/O4Vka

2.Mesti follow blog amercorner 
3. Like pages amercorner 
4.Buat entry khas bertajuk "GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. "
5.Tempek banner diatas ke dalam post anda dan backlink ke entry ini

6.tag kawan sekurang-kurang 3 orang. makesure dorang tahu.
7.kalau dah siap sila tinggalkan link entry penyertaan korang ke ruangan komen entry ini.
 
ok dia suruh pilih hadiah heartbeat bawah RM20.00....
so sye pilih nie

kalau nak tau lebih lagi lanjut info2 nye terjah n follow lah kat sini AmerCorner

tag kawan:

eira
akma
eyfa
love licious



Sunday, 3 June 2012

2
Komen

Korean Drama

Views
 
Hai korang...pe kabo...
k ari nie nak ckp pasal korea laa plak....hehe...
spe suke korea sini komen kat bwh nie.....hehe
k aq suka gler 2 cter korea nie....
nak tau cter pe???
gi kat sini Kimchidrama 
kat sini mcm2 citer korang leh tgk....slalunye cter2 latest laa dia tunjuk....
aq suka citer Love Rain
 
cter love rain nie plakon dia yoona ngan jang guen seuk....hehe love them
n cter kedua plak cter Fashion King
http://3.bp.blogspot.com/-6wxUp9VY8nQ/T2guxZ8fwpI/AAAAAAAAA44/O1e9Qe_I2lo/s1600/fashion-king-pictures.jpg
plakon cter nie yuri n the rest x tau....
korang tgklah cter nie best gler...
k...bye



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...