script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

* Jom Ke Sini ( Wajib Tekan ) *

* KORANG SMUA YG DAH DTG KAT BLOG AQ TU, JGN LUPA PLAK TKAN BAWAH NIE...WAJIB TAU TKAN UTK KEBAIKAN KORANG GAK :) *

Saturday, 8 December 2012

2
Komen

Dress and Domain giveaway

Views
 
Hai korang....aq ade join satu giveaway nie....
lau korang nak join tkan jer banner tu untuk maklumat lbih lanjut....
n syaratnye snang shja.....
  
join lah rmai2 ye......
rugi lau x join....okay tu jer... :)
GUDLUCK UNTUK GA NIE....


2 comments:

Hamir Rahman said...

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html

pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more

hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

arif hazwan said...

@Hamir Rahman sye dah join segmen amer yg lgi satu...hrap2 bleh mng.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...