script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

* Jom Ke Sini ( Wajib Tekan ) *

* KORANG SMUA YG DAH DTG KAT BLOG AQ TU, JGN LUPA PLAK TKAN BAWAH NIE...WAJIB TAU TKAN UTK KEBAIKAN KORANG GAK :) *

Saturday, 22 December 2012

2
Komen

Result PMR 2012

Views
 
Hai korang....ape kabar smua.....dah lme aq x update blog nie.....sibuk sgt skrg nie....
korang tau kan aq nie dax fom 3...so pde tanggal 19/12/2012 merupakan hri pengumuman result pmr 2012....
okay nak dijadikan cter mlam sblum hri ambek result tu mmg aq leh tido lgsg cuz mase tu aq asyik fikir psal esok jer + cuak gler nak mmpos....ha3....n lpas solat subuh pown aq asyik fikirkan psal result PMR...hurmmm.....
pde pkul 10 pgi..aq ngan family aq dah siap2 nak gi sklh cuz pengumuman result tu start kul 11 pgi....
sampai jer sklah aq trus jumpa kwan2 aq n parents aq msuk dlam dwan..aq borak2 ngan kwan aq sampai time nak dpat result......
pd thun nie cuma 5 org jer straight A kat sklah aq....thun lpas 8 org straight A so trunlah skit....
8A = 4 org
7A = 1 org
7A 1B/1C = 13 org
rmailah gak thun nie yg cemerlang.....okay mula2 mestilah ucapan pengetua n then tuan pengerusi majlis pown umum spe dpat straight.....n then ble nme kedua disebut utk 8A rupa2nye nme aq...terkejut brok aq dpat 8A...sblum nie x prnh lgsg dpat 8A..mmg aq bersyukur gler mse tu...aq pown naek pentas ngan parents aq....mse tu mmg hepi gler cuz dpat membanggakan ibu bapa..he3... :)
MY RESULT !!!...sori gmbar x jelas....
 mse nie mak aq ambek gmbr aq kat bwah pentas.....
 nie gmbr smua yg dpat 8a ngan 7a dgn guru2 SMK SERI MAHKOTA....

n lpas ambek result aq kna gi 1 tmpt lgi iaitu ke MRSM MUADZAM SHAH....
korang tau x npe aq kna gi situ?? sbbnye aq kan ade kembar fom 3 gak tp dia blajar kat sne cuz dia dpat 5A UPSR aq plak dpat 4A 1B je r....B aq sains..so ssah lah nak msuk sklh asrama.....
slama sejam prjlnn sampai gak mrsm tu n trus msuk dwan utk ambek result......mse tu aq, kembar aq n parent aq gi kat meja klas adek aq.....guru klas dia suh kembar tndetgn biasiswa dlu pastu guru klas kembar aq bgi result dia kat mak aq..n ble mak aq tgk, terkejut gler cuz dpat 8A gak...ALHAMDULILLAH
bkan snang tau nak dpat kmbar 8A nie....

  
ALHAMDULILLAH...kmi berdua dpat 8A.....muka kitaorg hampir sme kan....
okay aq jgak nak ucapkan tahniah kat kwan blogger aq AINA AYUNIE cuz dia dpat 6A 2B for PMR.......n lgi 1 aq mnx MRSM KUANTAN ngan SBP TUANKU MUNAWIR...hrpa2 dpatlah sklh2 yg aq pilih tu...doa2kanlah...
okay tu jep...bye!!
 


2 comments:

♛ Aina Ayunie ♛ said...

dapat pun komen, haha.. tahniah tau, miahhaha

arif hazwan said...

ha3..dpat pown ko komen...thanx btw ko pown tahniah gak dpat 6A...gempak tuh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...